Допомоги в боротьбі за життя потребує трирічна Вікторія Перепада

612
Вікторія Перепада

Маленька Вікторія посміхається практично на кожній світлині. Весела та життєрадісна. Такою дівчинку знають її рідні. Зараз усмішка дочки єдине, що радує батька Олега. 

ОЛЕГ ПЕРЕПАДА, БАТЬКО: «До полутора года она была абсолютно нормальным ребенком, как все дети  игралась, гуляла. Сейчас у ребенка одна мечта – вернуться домой и здоровой, а ещё ребенок хочет, чтобы увидеть море, находясь сейчас непосредственно возле моря, она не может его увидеть».

Зараз сім’я бореться за життя  Вікторії.  Недугу діагностували півтора року тому, моральний шок у батьків, далі місяці проведені в лікарнях Чернівців, Львова та Києва. Діагноз – нефробластома лівої нирки.

ОЛЕГ ПЕРЕПАДА, БАТЬКО: «За год мы прошли 11 блоков химиотерапии и 19 блоков лучевой терапии, но она мужественная. Мы приложили все возможные силы, какие только можно было и не можно было сделать в Украине».

Нині дівчинка перебуває в одній із турецьких клінік, бо українські медики були вже безсилі. Там за нею доглядає її мама Юлія. Незважаючи на відстань, батьки спілкуються через Інтернет. Вікторія трішки боїться камери… «Вона не любить коли її знімають». – Але мама запевняє в дівчинки бійцівський характер. 

ЮЛІЯ ПЕРЕПАДА, МАТИ: «Она играется, настроение у нее уже лучше, она улыбается, чувствует лучше, и анализы лучше и животик был увеличен. Сейчас – нормальный. Мы на позитиве и думаем, что все будет хорошо».

Більшість свого вільного часу Вікторія проводила зі свою старшою сестрою Валерією. Гралися в ляльки та із своєю улюбленою кішкою, відпочивали на природі. Тепер Валерія не уявляє свого життя без молодшої сестри. 

ВАЛЕРІЯ ПЕРЕПАДА, СЕСТРА: «Я очень сильно скучаю за своей мамой, за своей сестричкой. И я хочу, чтобы Вика приехала домой, и мы снова играли и веселились».

Загалом на лікування дівчинки потрібні чималі кошти, 50 тисяч євро – це на кілька курсів хіміотерапії.

ОЛЕГ ПЕРЕПАДА, БАТЬКО: «Ребенка стабилизировали и делают каждый день необходимые мери для того, чтобы вылечить. На понедельник ожидаем следующий блок химиотерапии.  К сожалению, бесплатной медицины нет».

Рідні не в змозі зібрати такі кошти, а тому просять допомоги у всіх небайдужих. Врятувати маленьке янголятко можете і ви. Для цього потрібно перерахувати кошти на банківський рахунок, який ви бачите на своїх екранах.

ОЩАДБАНК № РАХУНКУ

516 749 100 370 73 11

ПЕРЕПАДА ОЛЕГ АНАТОЛІЙОВИЧ (БАТЬКО)

1 КОМЕНТАР

  1. Шалом!
    Слава і Хвала і Подяка Господу Богу, Котрий викупив нас Своєю Кров’ю і переміг смерть для нас!
    Нам не потрібні ні свічки ні ікони ні жести, тільки своїми устами з вірою в Всемогутнього!
    Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і просити прощення для зменшення прірви за самотужки і гріхи що пам’ятаєте і не пам’ятаєте і не розкаяні прокляття предків!
    Тому що диявол – нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,
    Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй Великій милості!
    І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей,Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Закликаючи Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Їешуа-Спасителя і Кров’ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров’я,востанову і перемагати смерть!
    Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться диво!
    Радість в Господі, сила наша!
    Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.
    (Матф.5:4)
    Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля!
    У Тебе всі часи і терміни!
    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов’ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here